Kop in ’t
Zand
aanvragen?

Wat leuk dat je wilt onderzoeken hoe je binnen je organisatie of op je evenement een andere relatie kunt aangaan met de aarde en elkaar. Wij zorgen er graag voor dat de bezoekers even worden losgewoeld uit de waan van de dag. Om je een zo passend mogelijk antwoord te geven, willen we je vragen om onderstaand contactformulier volledig in te vullen. Na ontvangst nemen we contact met je op.

Aan welk aanbod denk je?

14 + 14 =

Wat we bieden

Het klimaat-therapeutisch ervaringskunstwerk Kop in ’t Zand is een helend ritueel waarin klimaatgevoelens de ruimte krijgen.
Het ritueel wordt begeleid door een van onze ervaren klimaat-therapeuten. Wegduikend in de aarde luister je naar wat ze tegen ons te zeggen heeft. Over het gevoel dat losgewoeld wordt praten we na in een collectieve klimaat-therapiesessie. Na deze totaalervaring keren bezoekers met meer verbinding met zichzelf, elkaar en de aarde terug in het leven van alledag.

Kop in ’t Zand is te boeken in twee varianten:

Kop in ’t Zand Sessies

Kop in ’t Zand in een toegankelijke ‘workshop’-vorm. Deelnemers beginnen met hun hoofd letterlijk in het zand en lopen de ervaring uit met meer verbinding met de aarde, zichzelf, en elkaar. De sessies kunnen aan tot 30 personen tegelijk worden gegeven en duren 45-60 minuten per ronde. Download onze brochure of neem contact op voor meer informatie.

Kop in ’t Zand Kunstinstallatie

Kop in ’t  Zand strijkt voor meerdere dagen neer op je locatie. Het publiek wordt verwonderd door een enorme berg zand met poëtische geluidsinstallatie, klimaattherapeuten, een host en een reflectieruimte om na te praten. Om de 30 minuten begeleiden onze Klimaat-therapeuten een nieuwe groep mensen van (max 6 personen) door de ervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het realiseren van de installatie is altijd maatwerk. Prijs op aanvraag. We hanteren een korting voor meerdaagse evenementen en culturele initiatieven: vraag naar de mogelijkheden.

Volg ons op Instagram!

Email

info@kopintzand.com

geaard in

Utrecht

Telefoon

06 20072283